логотип
 
 
логотип Bistro News arrow Bistro News arrow Грошові перекази у Viber Person-to-Person для українських клієнтів
19.04.2024 г.
 
 

 

 
 

 

 

 

Реклама

 

 
   

Грошові перекази у Viber Person-to-Person для українських клієнтів Версия для печати Отправить на E-mail
05.08.2019 г.

Платіжна технологічна компанія Visa та Portmone.com, провідний поста-чальник платіжних послуг в Україні, оголосили про комерційний запуск бота Person-to-Person, який надає власникам карток можливість швидко та надійно здійснювати грошові перекази за допомогою популярного додатку з обміну повідомленнями Viber.

За допомогою цього рішення власники карток можуть надсилати гроші своїм друзям і родичам протягом кількох секунд. Віднині доступні різні сценарії відправлення грошей – перекази з картки на картку, з картки на номер телефону. Для власників карток Visa діє спеціальна пропозиція: вони можуть відправити гроші з допомогою цього бота без комісії до кінця жовтня.

Щоб переслати гроші друзям або рідним, достатньо зробити три простих кроки:

1.         Сканувати QR-код або перейти за посиланням;

2.         Додати платіжну карту в бот;

3.         Відправити гроші.

«Запуск Person-to-Person переказів у Viber знаменує собою важливий крок у діджиталізації кожного аспекту повсякденного життя. Завдяки такому рішенню Visa переносить найкращі у своєму класі та найзручніші грошові перекази між людьми до нового середовища – платформ месенджерів, що є дуже популярними серед власників карток Visa», – зазначив Уттам Наяк, Старший віце-президент із push-платежів та послуг із доданою вартістю Visa у регіоні Центральної Європи, Ближнього Сходу і Африки.

«Portmone.com завжди шукає нові можливості для наших клієнтів, які можуть спростити їхній платіжний досвід і звільнити час для важливих речей. Наш бот для P2P-платежів буде легко доступним для більш ніж 90% користувачів смартфонів – аудиторії Viber в Україні. Немає необхідності встановлювати будь-які нові додатки для відправки грошей... Ми запрошуємо банки та інших партнерів приєднатися до нас, розширюючи цю нову технологію», – сказав Святослав Комаха, генеральний директор Portmone.com.

Рішення P2P-переказів коштів між учасниками Visa було розроблене стратегічним партнером VisaMiddleware Inc. Рішення базується на Visa API і може бути розширене додатковими сервісами, такими як видача цифрових карт, QR-платежі, лояльність тощо. P2P Bot як white-label рішення є масштабованим і може використовуватися будь-яким банком або партнером Visa по всьому регіону CEMEA. Наступним кроком цей бот буде запущений в месенджері Telegram.

«Це наш найшвидший проект. P2P-бот із грошових переказів був створений, протестований і запущений протягом лише кількох тижнів», – прокоментував Олександр Вітязь, генеральний директор і засновник Middleware Inc.

 
««   »»
 
     
Top! Top!